Google

26 Ιουλίου 2011

Μπρέιβικ : Ένας σύγχρονος Άγιος


Πριν λίγες ημέρες μία αποτρόπαια πράξη συγκλόνισε τη Νορβηγία, αλλά και όλη την Ευρώπη... Η δολοφονία πολλών αθώων (στην πλειοψηφία νέων) ανθρώπων από ένα και μόνο άτομο. Όλοι δηλώνουν απορημένοι, συγκλονισμένοι, σοκαρισμένοι... Και δικαίως!

Ωστόσο... ας σκεφτούμε το εξής: Πόσοι άγιοι της ορθόδοξης εκκλησίας ήταν οι Μπρέιβικ της εποχής τους; Πόσοι "θαυματοποιοί" που εμφανίζονται στον ύπνο αφελών και λατρεύονται με δόξες και τιμές στις εκκλησίες αγιοποιήθηκαν μόνο και μόνο επειδή "καθάρισαν" αθώο κοσμάκη στο όνομα της "κάθαρσης" της κοινωνίας; 
Αν θελήσουμε να δημιουργήσουμε μια λίστα ανθρωποκτόνων Αγίων, ο κατάλογος θα είναι ιδιαίτερα μακρύς... 

Όλοι λοιπόν εσείς που δηλώνετε συγκλονισμένοι με το θάνατο 74 αθώων, ξανασκεφτείτε το πριν προσκυνήσετε εικόνα του Αγίου και Μεγάλου Κωνσταντίνου... Και απαντήστε του κατάλληλα αν σας "ενοχλήσει" στον ύπνο σας...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με αισθήματα ειλικρινούς συντριβής, βαθυτάτης θλίψεως, φόβου Θεού και ανείπωτης οδύνης, διαπιστώνω την επανενεργοποίηση αυτού του βλάσφημου, επονείδιστου, βδελυρού, έκμαυλου, φθοροποιού, αποπλανητικού, ακόλαστου, ψυχοσηπτικού, σιωνιστικού και δαιμονικού ιστολογίου. Έτρεφα την κρυφή και παρήγορη ελπίδα ότι οι αντίχριστοι, δοκησίσοφοι, μικρόνοες, ασεβείς, υβριστές, διεφθαρμένοι και –συγχρόνως- διαφθορείς διαχειριστές του, έπαυσαν τη λειτουργία του είτε γιατί εδέχθησαν την ζωοποιό Θεία Φώτιση υποδεχόμενοι εντός τους μεγαλείο της Πίστεως, είτε γιατί βίωσαν την εμπειρία του αγιασμού κατόπιν ειλικρινούς μετάνοιας και αυστηράς νηστείας είτε γιατί κατηχήθηκαν επιτυχώς από τους φωτισμένους Πατέρες της Εκκλησίας μας, ζώντες και τεθνεώτες (Μη ρωτήσετε βλάσφημοι πως γίνεται να κατηχηθεί κανείς από τους τεθνεώτες Πατέρες, όποιος επιθυμεί από καρδίας τον αγιασμό της ψυχής του δέχεται και το κήρυγμα των τεθνεώτων εάν χρειαστεί). Εις μάτην. Αποδείχτηκε τελικά ότι ούτε με εξορκισμό δεν συνέρχονται οι αμαρτωλοί και αποπλανημένοι από το σατανά. Τουναντίον, εφοδιασμένοι με νέα πιο φαρμακερά και οξεία βέλη της άθλιας σιωνιστικής προπαγάνδας αλλά και με περίσσιο δαιμονικό δηλητήριο, επιχειρούν να διαφθείρουν αγνές χριστιανικές ψυχές και να τις παρασύρουν στην οδό της πτώσεως και της απωλείας, προσφέροντάς τις ως βορά στον σατανά. Ανάθεμα τρις!
Τολμούν να συγκρίνουν οι ιερόσυλοι τον κατά συρροή δολοφόνο της Νορβηγίας με τους Αγίους της Εκκλησίας μας. Βρε αστοιχείωτοι ενεργούμενοι του εωσφόρου, οι Άγιοί μας ότι έκαναν το έκαναν για του Χριστού την Πίστη την Αγία και ως εκ τούτου οι κάθε είδους πράξεις τους εξαγιάστηκαν ως εκ του επιδιωκόμενου σκοπού. Αν έτυχε, δε, όλως κατά λάθος και από αγαθή προαίρεση, να φάνε και μερικούς στην πορεία, ζήτησαν, εν συνεχεία, συγχώρεση, μετάλαβαν και μετανόησαν οπότε όλα καλώς καμωμένα. Εξ άλλου, όταν συνειδητοποιεί κανείς ότι υπάρχουν άθλια υποκείμενα της κατώτατης ποιότητας, της ευτέλειας, της ασέβειας αλλά και του απύθμενου θράσους που διακρίνει τους διαχειριστές αυτού του σιχαμερού ιστολογίου, άνθρωποι είμαστε μπορεί να φτάσουμε στο αμήν και να κάνουμε κανένα φόνο (ή κάμποσους χιλιάδες, είπαμε με νηστεία και Θεία Κοινωνία, διαγράφονται όλοι οπότε είναι το ίδιο).
Θα παραμείνω άγρυπνος φρουρός, ώστε με την Φώτιση του Αγίου και Ζωοποιού Πνεύματος, να απαντώ με στέρεα επιχειρήματα (αντλούμενα όπως πάντα από τας Γραφάς) στα φληναφήματα, τις παλινωδίες και τις ύβρεις που δημοσιεύονται σε αυτό το ανοσιούργημα.

Και για το γνήσιο της υπογραφής,
Κύριλλος.