Google

10 Ιουνίου 2007

Μετά από 1+ μήνα...

Γεια χαρά σε όλους!Μεγάλο το χρονικό διάστημα της απουσίας μου,όπως είχα προειδοποιήσει εξάλλου...
Δυστυχώς,έχω τόσο περιορισμένο χρόνο(σε λίγο θα πρέπει να επιστρέψω στη Θήβα)που και πάλι δεν προλαβαίνω να πω όλα όσα θα ήθελα.

Έχει ήδη περάσει ο πρώτος μήνας σχετικά γρήγορα και σχετικά καλά!Περίμενα χειρότερα είναι η αλήθεια τα πράγματα...Αν εξαιρέσει κανείς το λίγο του ύπνου,το κακής ποιότητας φαγητό και το καθημερνό ξύρισμα στο οποίο "υποβάλλομαι" (αστειεύομαι,απλά είχα συνηθίσει να ξυρίζομαι μια φορά το μήνα περίπου),σε γενικές γραμμές η κατάσταση είναι καλή.Αυτό μάλιστα που με εξέπληξε είναι το επίπεδο μόρφωσης όλων των παιδιών στο θάλαμό μου.Είχα ακούσει ότι στο στρατό βλέπεις κάθε λογής περίεργους,αγράμματους κλπ. ανθρώπους που αγνοούσες ακόμη και την ύπαρξη τέτοιων τύπων.Κάτι τέτοιο δε συμβαίνει στο κέντρο που είμαι,όπου όλα τα παιδιά είναι και πολύ καλά ως χαρακτήρες και μορφωμένοι.
Η εβδομάδα που έρχεται είναι η τελευταία που θα μείνω στη Θήβα!Μετά....έχει ο Θεός(χα χα,μη φοβάστε,δε με έκανε χριστιανό ο ελληνικός στρατός)Α!Να σας πω και ένα συμβάν στη σκοπιά που ήμουν.Οι σκοπιές πλέον εδώ και λίγους μήνες είναι διπλοσκοπιές.Καλό μεν αυτό,γιατί περνάει γρηγορότερα η ώρα,κακό όμως,γιατί οι υπηρεσίες είναι ουσιαστικά διπλάσιες!Τέλοσπάντων,ήμουν στη σκοπιά με ένα παιδί τρικαλινό από διπλανό θάλαμο
κι έρχεται κι ένας 20άρης(παλιός,καθώς απολύεται σε λίγο καιρό) και μας πιάνει κουβέντα.Πώς ήρθε η συζήτηση κι αρχίζουν να αναλύουν την Καινή Διαθήκη,να λένε για τις επιστολές του Αποστόλου Παύλου,για δευτέρα παρουσία κ.ο.κ. .Ο μικρότερος εν συνεχεία είπε ότι οι προγαμιαίες σχέχεις είναι μέγιστο αμάρτημα,όπως επίσης και ο αυνανισμός,ο οποίος προκαλεί μάλιστα και προαστάτη!!!Η γυναίκα καλό θα ήταν να μη δουλεύει,αλλά να μένει σπίτι και να...τεκνοποιεί!Αποκάλυψε δε,ότι ήταν και παλαιοημερολογίτης!Ο δε τρικαλινός ήταν φανατικός οπάδος του τριπτύχου: "Πατρίς,θρησκεία,οικογένεια!" Α!Αναφέρθηκαν και στους ειδωλολάτρες και αμαρτωλούς αρχαίους Έλληνες!!!
Τί έκανα εγώ;Απλώς,το διασκέδαζα ακούγοντάς τους και κόβοντας βόλτες στη σκοπιά...Δεν είχε νόημα να καθίσω να πιάσω κουβέντα μαζί τους περί του θέματος.Το τρίωρο 21:00-οο:00 πέρασε πολύ ευχάριστα και γρήγορα πάντως!

Λοιπόν,όπως σας είπα έχω πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω του τηλεφώνου μου,απλώς για κάποιο λόγο δεν μπορώ να προσθέσω σχόλια σε ιστολόγια(ούτε και στο δικό μου επομένως),όπως δεν μπορώ και να ανανεώσω το δικό μου!Πάντως,τα ιστολόγιά σας και τα σχόλιά σας τα διαβάζω κανονικότατα.
Αν θέλετε πάντως, επικοινωνήστε μαζί μου στο: makisoglou@gmail.com. Θα μπορέσω και να σας απαντήσω!
Αυτά!Εάν το Σαβ/κο που έρχεται μου δώσουν άδεια μόλις πάω στη μονάδα,θα τα ξαναπούμε καλύτερα!

4 σχόλια:

7Demons είπε...

Χαιρόμαστε που στον Ελληνικό στρατό,υπάρχουν φωτισμένα παιδιά με μυαλά 200 χρόνια πίσω!!!!

Zaphod είπε...

Καλές εντοχές σου εύχομαι!! Εκεί που είσαι τώρα (ήμουνα και δω που είμαι θα έρθεις...:-ΡΡΡ) ειδικά αν πας σε μονάδα που έχει πολλούς επαγγελματίες θα ακούσεις πολλά τέτοια!!!

love&kisses
zaphod

ο δείμος του πολίτη είπε...

Κι εγώ θα σου ευχηθώ καλές αντοχές. Αυτές οι μαλακίες μπορούν είτε με τακτ -αν μπορεί να πιάσει- είτε με απευθείας επιθέσεις, οπότε και οι άλλοι αυτομάτως τρομοκρατούνται.

Debby είπε...

Τι μέλλει να ακούσουν τα αυτάκια σου ακόμα δεν φαντάζεσαι!

Πλάκα θα είχε να μην ήταν καλά παιδιά και μορφωμένοι!!