Google

14 Ιουλίου 2006

Πήρε σπίτι...με ένα συνδετήρα!

Τα κλειδιά διώροφης κατοικίας στο Κίπλινγκ του Καναδά πήρε την περασμένη εβδομάδα ο Κάιλ Μακντόναλντ,ο οποίος συγκέντρωσε πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας για τη μέθοδο που εφάρμοσε,προκειμένου να βρει στέγη.
Ο 26χρονος Καναδός ξεκίνησε πριν 1 περίπου χρόνο τις ανταλλαγές μέσω διαδικτύου,στη βάση ενός γνωστού Αμερικάνικου παιχνιδιού ανταλλαγών αντικειμένων.Ο Μακντόναλντ στράφηκε στην αχανή κοινότητα του διαδικτύου προσφέροντας έναν απλό κόκκινο συνδετήρα.Δύο γυναίκες από το Μόντρεαλ ανταποκρίθηκαν,ανταλλάσσοντας το μολύβι τους με σχήμα ψαριού,το οποίο στη συνέχεια πήρε ένας γλύπτης από το Σιάτλ,που έδωσε ένα κεραμικό έργο του.Οι ανταλλαγές συνεχίστηκαν και το γλυπτό πήρε σταδιακά τη "μορφή" μιας θερμάστρας για κάμπινγκ,μιας φορητής γεννήτριας και μιας φωτεινής επιγραφής με ένα βαρέλι μπίρας,ενώ η αξία των ανταλλαγών αυξήθηκε στη συνέχεια,αφού ακολούθησαν μια μηχανή χιονιού,διακοπές σε χειμερινό θέρετρο και μια δωρεάν διαμονή σε διαμέρισμα στο Φοίνιξ.Ο άντρας συνέχισε ανταλλάσσοντας μια πρόσκληση για ένα απόγευμα με τον Άλις Κούπερ με μια διακοσμητική σφαίρα.Σκηνοθέτης του Χόλιγουντ που είναι συλλέκτης τέτοιων αντικειμένων του προσέφερε ρόλο στην επόμενη ταινία του,προκειμένου να αποκτήσει τη σφαίραΗ συμμετοχή στην ταινία προκάλεσε το ενδιαφέρον των τοπικών αρχών του Κίπλινγκ,οι οποίες αναζητούσαν τρόπο διαφήμισης της περιοχής τους,για να προσελκύσουν τουρίστες και προσέγγισαν τον ΜακΝτόναλντ που είπε το "Ναι" στην τελευταία ανταλλαγή του ρόλου με το σπίτι που ζητούσε...

Λοιπόν,προσφέρω μια παλαιά διαθήκη(προσφέρει άπειρο γέλιο).Περιμένω προτάσεις για ανταλλαγή...

2 σχόλια:

Debby είπε...

Α! Πως μου ξέφυγε αυτό το post?

Λοιπόν πρώτη φορά το ακούω αυτό αλλά μου φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον!

Τι να σου δώσω για την διαθήκη σου??? Εχω και εγώ 1-2 να ξεφορτωθώ. Να σου δώσω κανένα βιβλίο μαγειρικής? Ετσι και αλλιώς που χρόνος για μαγείρεμα?

Λιπαρδόνιος είπε...

Δυστυχώς αδυνατώ να δεχθώ την προσφορά των βιβλίων μαγειρικής. Καθότι ανήρ, θα παραβούμε τους θείους κανόνες,που εδώ και αιώνες τηρούμε και που μας κληροδότησαν οι άγιοι πατέρες της εκκλησίας μας.Τούτοι επιβάλλουν στα θήλεα μόνον να επιδίδονατι στις οικιακές εργασίες(πλύσιμο,μαγείρεμα,φροντίδα ή καλύτερα κατήχηση των τέκνων)

Τί άλλο να μου έδινες για τη διαθήκη;Α!Έχεις μήπως κάποιον παγκόσμιο χάρτη;
Να τον κρατήσω στο αρχείο μου,να έχω πώς ήταν ο κόσμος το 2006 (και δη στη Μέση Ανατολή),καθώς σύντομα μάλλον θα τυπωθούν καινούριοι...