Google

21 Απριλίου 2007

Βρε δε μας χέζετε;

Αυτό ήταν!Το θέμα "βία στα γήπεδα" έχει πλέον περάσει στο παρελθόν...2 ήταν οι βασικές συνιστώσες του προβλήματος και νομίζω ότι τις καθαρίσαμε για τα καλά.Αρχικά,ξεπαστρέψαμε τους συνδέσμους με τέτοιο τρόπο,ώστε ουδείς συνδεσμίτης στο εξής να δύναται να εισέλθει εις οιονδήποτε αγωνιστικό χώρο και το δεύτερο αγκάθι ακούει στο όνομα :"Άλμπαν Μπούσι"

Είναι πραγματικά αστείο που εδώ και μία εβδομάδα ακούω συνεχώς στα αθλητικά για τις αλητείες του Μπούσι,για τις απρέπειες του.Ξαφνικά ανακαλύψαμε την Αμερική!Μέχρι και ο αντιεισαγγελεύς επενέβη! "Πρέπει να αποκλεισθεί για τρία έτη και να απελαθεί ταυτοχρόνως απο τη χώρα που παράγει πολιτισμό.Ήρθε αυτός ο Αλβανός και δυσφημεί το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Για ποιον λόγο παρακαλώ;Επειδή έφτυσε σε μια φάση του αγώνα έναν παίκτη και επειδή στο τέλος έκανε μία χειρονομία!ΕΛΕΟΣ!Αλήθεια,από πού κατεβήκατε όλοι εσείς που θυμηθήκατε τώρα την ποδοσφαιρική ευπρέπεια;Δεν έχετε πάει άλλη φορά σε ποδοσφαιρικό αγώνα;

Υπάρχει Κυριακή που να μην υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις σε ελληνικά (και όχι βέβαια μόνο) γήπεδα; Μήπως αν δεν ήταν ο ΠΑΟ στη μέση και ο Μπούσι έκανε τις ίδιες ενέργειες στο Απόλλων-Ξάνθη,θα ασχολούνταν κανείς;Μήπως αν ο ΠΑΟ δεν έχανε τους δύο βαθμούς θα έκανε τόση φασαρία;Προσωπικά,έτυχε φέτος να είμαι στο γήπεδο και στα δύο παιχνίδια ΠΑΟΚ-ΠΑΟ και κάθε τόσο πήγαινε ο Μάντζιος προς το μέρος των οπαδών κι έκανε χειρονομίες κι έβριζε!Εκεί πού ήταν το ευαισθητοποιήμενο σωματείο του ΠΑΟ να παρέμβει;Πού ήταν όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι στις παρακάτω περιπτώσεις και τί έκαναν οι ΠΑΕ;


Μπορείτε να απολαύσετε τον Καρεμπέ σε τρυφερές στιγμές με τους αντιπάλους του,τον Καστίγιο σε μια όμορφη χειρονομία,τον Κινγκ εξοργισμένο από νωρίτερη δολοφονική ενέργεια του Καστίγιο,τον Τσιρίλο,τον Μόρις να πετάει τη φανέλα του προς τον Μπριάκο μετά την όμορφη και καθ'όλα αθλητική ενέργειά του να βάλει τρικλοποδιά στον Τζόρτζεβιτς την ώρα που πανηγύριζε το γκολ που είχε σημειώσει και τέλος το Νάβας να χαιρετάει τους φιλάθλους!

Πού ήταν σε όλες αυτές τις περιπτώσεις(οι οποίες αποτελούν ένα ενδεικτικό-ελάχιστο δείγμα) όλοι αυτοί που τώρα θίχτηκαν από τον Μπούσι;

Πράγματι,το πέναλτυ που κέρδισε ο Απόλλων ήταν ανύπαρκτο.Στο πέναλτυ του ΠΑΟ δεν είχε γίνει καθαρό επιθετικό φάουλ πρώτα;Γιατί δε μιλάει κανείς;25 λεπτά μετά τον καταλογισμό του πέναλτυ ο κ.Μπριάκος τέθηκε εκτός πινάκων.Στον πρώτο γύρο γιατί ο κ.Ζανετίδης,που στέρησε το βαθμό από τον Απόλλωνα με το πέναλτυ που δεν έδωσε και που θα το σφύριζε ακόμη κι ο Βαρδινογιάννης, έμεινε στους πίνακες αρκετά παραπάνω από 25 λεπτά;;;;Γιατί κάθε φορά που όποιος μεγάλος αδικείται οι νόμοι εφαρμόζονται άμεσα και όταν οι (χαρακτηριζόμενοι υποτιμητικά από τους...μεγάλους)μικροί πέφτουν θύματα των ορέξεων των κόκκινων και των πράσινων(κάτι που συμβαίνει σχεδόν κάθε Κυριακή)δεν τρέχει και τίποτα... Γιατί ο Σουφλιάς να ασχολείται αποκλειστικά με τα των πρασίνων,όπου σταθεί κι όπου βρεθεί;Γιατί η τα 3/4 της Βουλής κατέβηκαν στους δρόμους και ξεσηκώθηκαν για να πάρει πίσω ο κόκκινος βιαστής τους βαθμούς που του είχαν αφαιρεθεί πριν 2 χρόνια;(αδιάφορο αν είχαν αφαιρεθεί καλώς ή κακώς)Γιατί να είμαι υποχρεωμένος να πληρώνω την κοκκινοπράσινη αθλητική Κυριακή που αδιαφορεί για όλους τους άλλους;

Δε μας χέζετε επιτέλους!Κάντε ένα πρωτάθλημα οι δυο σας(ή οι τρεις σας) κι αφήστε μας ήσυχους τους υπολοίπους!

Υ.Γ. Σε λίγους μήνες έρχονται οι δύο μέτροπόντικες στη Θεσσαλονίκη.Προτείνω ο ένας να ονομαστεί "Άλμπαν Μπούσι" κι ο άλλος "Αλμπαν Μπούσι 2 " .
Έτσι,γιατί ΜΕ αρέσει.

4 σχόλια:

Zaphod είπε...

Αν και βαμμένος βάζελος θα συμφωνήσω μαζί σου. Όχι να την γλιτώσει ο Μπούσι αλλά να τιμωρηθούν όλοι όσοι νομίζουν πως παίζουν στην γειτονιά της κυρά Μαρίας μπάλα και όχι στην Α' Εθνική.....
Ειδικά η περίπτωση του Καρεμπέ τότε είχε ξεφτυλίσει κάθε έννοια ισονομίας.
Όπως έπρεπε και ο Μόρις (τρικλοποδιά-φανέλα) ή ο Καστίγιο (γενικώς) να τιμωρηθούν παραδειγματικά

ο δείμος του πολίτη είπε...

ΚΙ εγώ αν στέκω για λόγους αρχής μακριά από το ποδόσφαιρο θα συμφωνήσω μαζί σου απόλυτα. Ωστόσο, κάποτε πρέπει και αυτά να σταματήσον. Να τιμωρούνται όλοι το ίδιο και πιο αυστηρά. Αλλά κι εκεί φοβάμαι ότι η δικαιοσύνη θα βρίσκεται σε περίοδο εκπτώσεων.

Ανώνυμος είπε...

Προς αποκατάσταση της αλήθειας, ο Νάβας δε χαιρετά τους φιλάθλους στην παραπάνω φωτό, απλά δείχνει το σκορ (αυτή ήταν η υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ ΑΕΚ ενώπιον της αθλητικής "δικαιοσύνης"!!).

Ανώνυμος είπε...

Επίσης ξέχασα να αναφέρω πως, αν και ο Παναθηναικός αδικήθηκε στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής (λόγω της μη αποβολής του Μπούσι, ενώ και ο Ν. Παπαδόπουλος θα μπορούσε να αποβληθεί στη φάση του πέναλτι που έκανε στον συνεπώνυμό του), το πέναλτι που κέρδισε ο Απόλλων ήταν ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ.
Προκαλώ όποιον αμφιβάλλει γι'αυτό να μου αναφέρει σε ποιό ακριβώς άρθρο του ΚΑΠ γίνεται διαχωρισμός ο οποίος αθωώνει την εκ προθέσεως και μακριά από τη μπάλα κλωτσιά στον αντίπαλο όταν αυτή δε βρίσκει στόχο!